e
sv

Aileleriyle Vedalaşan Pêşmergeler

aileleriyle vedalaşan peşmergeler
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kerkük ve Musul’daki İşid ile çatışmada cepheye giden Pêşmergelerin aileleriyle vedalaştığı görüntüleri toplayıp, sizlerle paylaşmak istedik… Gâh annesiyle, gâh evladıyla vedalaşan Kahraman Peşmergelerin görüntüleri karşısında hüzünlenmemek elde değil.

Bu resimde cepheye gitmeden önce oğluyla vedalaşmak için okula giden bir Pêşmergenin yürek yakan görüntüsü yer almaktadır. Belki de birçok Pêşmerge gibi evladını son kez gören kahramanlardan biridir.

peşmerge musul

Bu görüntüde ise kapının arasına girip babasının gitmesine engel olmak isteyen bir Pêşmerge evladı yer alıyor. Oysa takdir olan gelmiş, olması gereken olacaktı çocuklar rahat uyusun diye babası cepheye gidip kahramanca çarpışacaktı.

Bu görüntülerde ise annesiyle vedalaşıp cepheye giden Pêşmergeler yer alıyor. Her biri kararlı ama yürekleri buruk şekilde cephede yerlerini alıyorlar.

peşmerge musul görüntüleri

peşmerge aileleri

peşmerge fotoğrafları

Bu görüntüde ise babası cepheye gitmesin diye babasının ayağına sıkıca sarılan bir Pêşmerge çocuğunun görüntüsü yer alıyor. İnsanı kahreden görüntülerden biride bu olsa gerek 🙁

peşmerge savaşı

Ve en son görüntümüz de ise babasını cephede gören bir Pêşmerge çocuğunun yüzündeki sevinç yer alıyor.. Gönül isterdi ki hep böyle sevinçle gülsün çocuklar…

peşmerge çocukları

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Aileleriyle Vedalaşan Pêşmergeler