e
sv

Başak Demirtaş Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşında ve Hayatı

Edirne cezaevinde tutuklu bulunan Hdp eş başkanı Selahattin Demirtaş'ın bulunduğu konumdan ötürü, eşi Başak Demirtaş’ da gündeme sıklıkla gelmekte son zamanlarda. Selahattin Demirtaş'ın karısı kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruları siz de merak ediyor ve Başak Demirtaş'ın hayatıyla ilgileniyorsanız, bu içerikten siz de yararlanabilirsiniz.
başak demirtaş kaç yaşında
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Selahattin Demirtaş’ın eşi olan Başak Demirtaş hakkında bilgiler vereceğimiz Başak Demirtaş Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşında ve Hayatı başlıklı makalemizde Başak Demirtaşın neden raporlu olduğunu öğrenip, Başak Demirtaş kaç gün raporlu hakkında bilgilerle beraber makalemizde Başak Demirtaş’ın yaşı ve Eğitim durumu hakkında tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Başak Demirtaş eğitim durumu hakkında bilgilere aşağıdan ulaşıp, Başak Demirtaş’ın aslen nereli olduğunu da öğrenebilirsiniz. Ayrıca birçok ziyaretçimiz Başak Demirtaş ne öğretmeni sorusunu sorarak onun öğretmenlik dalını merak etmektedirler. Makalemizin içeriğinde Başak Demirtaşın öğretmen olduğu okula kadar tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Başak Demirtaş Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşında ve Hayatı

Edirne cezaevinde tutuklu bulunan Hdp eş başkanı Selahattin Demirtaş’ın bulunduğu konumdan ötürü, eşi Başak Demirtaş’ da gündeme sıklıkla gelmekte son zamanlarda. Selahattin Demirtaş’ın karısı kimdir, kaç yaşında, nereli gibi soruları siz de merak ediyor ve Başak Demirtaş’ın hayatıyla ilgileniyorsanız, bu içerikten siz de yararlanabilirsiniz. 24 Haziran seçimlerine kadar günbegün dışarıdan eşini destekleyen Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş,  aşağı yukarı konuyla ilgili olarak her gün sosyal medya paylaşımlarına devam etmekte.

Aslında Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş hakkında ne yazık ki sosyal medya da ve online sitelerde derinlemesine bilgiler bulunmuyor. Ama Başak Demirtaş hakkında eriştiğimiz bilgilerse şöyle. Başak Demirtaş 1977 doğumlu ve şu anda 39 yaşında. Yoksul bir aileden geliyor. Babası işçi emeklisi ve annesi de ev hanımı. Babası gençken siyasetle uğraşmış hatta 80 darbesinde Başak Demirtaş 5 yaşındayken babası hapis yatmış.  Başak Demirtaş ve Selahattin Demirtaş çocukluk çağından beri tanışıyor çünkü aileler kapı komşusu imiş. O zamanlar Başak Demirtaş 13 ve Selahattin Demirtaş ise 16 yaşındaymış. Zamanla birbirlerini severek aşık olmuşlar ve evlenmişler. Kısacası çift 25 yıldır tanışıyor ve 20 yıldır da birlikteler. Başak Demirtaş 14 yıldır öğretmenlik yapıyor ve mesleğini Diyarbakır’da bir köy okulunda sürdürüyor. Selahattin Demirtaş ile müzik gibi birçok ortak noktalarının bulunduğunu söyleyen Başak Demirtaş; fotoğraf çekmeyi ve dağ yürüyüşleri yapmayı da çok seviyor. Ayrıca bisiklet sürmek de hobileri arasında. Ayrıca Başak Demirtaş,  eşinin esprili yapısına, romantik tavırlarına ve saz çalışına aşık olduğunu da söylüyor. Selahattin Demirtaş’ın eşi hakkında detaylı bilgiler için Selahattin Demirtaş Eşi Kimdir? Hayatı ve Yaşı başlıklı makalemizi inceleyebilirsiniz.

Başak Demirtaş Nerelidir

Başak Demirtaş Selahattin Demirtaş’ın Eşi Başak Demirtaş, çocuk gelişimi uzmanı ve bir ana okulu öğretmeni. Öte yandan 2014 yılından beri raporlu olduğundan da öğretmenlik yapamamaktadır.  Delal Demirtaş, Dilda Demirtaş adında iki kız çocuk annesi olan Başak Demirtaş, Selahhattin Demirtaş ile henüz çocuk yaşlarda tanışmış. Başak demirtaş neden raporlu Demirtaş ailesi halen daha Diyarbakır da yaşamaktadır.

Selahattin Demirtaş ve eşi Başak Demirtaş’ın Delal ve Dilda (7 – 11)adındaki iki kızı da hem okula gidiyor, hem de müzikle uğraşıyor. Başak Demirtaş Raporu çocuklar konservatuarda okuyor. Ayrıca keman ve gitar çalan Dilda ve Delal ara sıra babaları Selahattin Demirtaş’ın bestelerini de seslendiriyor. Hatta geçtiğimiz günlerde bu şirin ikili  “Hep Selo Başkan mı söyleyecek? Bu sefer de sürpriz yaptık, biz söyleyelim dedik. Sizce nasıl oldu?’ sosyal medya da mesajıyla bir video paylaşmıştı. Böylelikle Selahattin Demirtaş’ın türkülerini seslendirmesinin ardından eşi ve kızları da düet halinde Selahattin Demirtaş’ın Edirne Cezaevi’nden yazdığı besteyi tekrardan seslendirmiş oldu ve babalarına dışarıdan destek verdiler.

Başak Demirtaş Kimdir Nerelidir

Başak Demirtaş Geçtiğimiz Aylarda Hangi Konuyla Gündeme Geldi?

Kimi basın- yayın organlarında HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi olan öğretmen Başak Demirtaş’ın 2004’ten beri 774 gün izin kullanarak bu süre boyunca çalışıyormuşçasına maaşını almaya devam ettiği iddia edilmişti. Başak Demirtaş Kimdir Nerelidir Selahattin Demir taş ise bu konuya bir açıklık getirmek amaçlı bakın nasıl bir basın –açıklaması yaptı? Başak Demirtaş’ın eşi Selahattin Demirtaş hakkında detaylı bilgiler için Selahattin Demirtaş Kimdir? Kardeşleri ve Siyasi Hayatı yazısını inceleyebilirsiniz.

başak demirtaş kaç yaşında

başak demirtaş hayatı

Başak Demirtaş Raporu

Başak Demirtaş’ın Devlet Kasasından Haksız Maaş Aldığı Yorumlarıyla İlgili Eşi Demirtaş’tan Açıklama Üst satırlarda da söz ettiğimiz gibi Başak Demirtaş öğretmen. Ve geçtiğimiz senelerde uzunca bir dönem rapor almış olduğu haberleriyle de gündeme gelmişti.  Bu durumun uzaması nedeniyle Hdp eş başkanı Demirtaş durumdan rahatsızlık duyarak bir basın açıklaması yapmıştı. Demirtaş yaptığı açıklamada; “Eşim bebeğini kaybettikten sonra bir dizi ameliyat geçirmiştir. Ne kadar eşimin rızasını alarak bu açıklamayı yapıyor olsam da, bu açıklamayı yapıyor olmaktan başta sevgili eşim olmak üzere duyarlı kamuoyundan özür diliyorum.  Değerli eşim Başak Hanım’ın öğretmenlik yaptığı köy okuluna 4 aydır gitmediğine ve haksız yere devletten maaş aldığına dair yapılan açıklamalar var.

Eşim Başak Hanım, maalesef ki doğum yapmadan bebeğini karnındayken kaybetmiş ve bir dizi ameliyat geçirmiştir. Ameliyat sırasında ve sonrasında yaşanan bazı komplikasyonlar neticesinde daha ağır sağlık sorunlarına maruz kalmıştır. Bütün bu tedavi süreçleri yakın ailemiz dışında sadece doktorlarınca biliyor. Hastalığı ve tedavisi döneminde bile köydeki okuluna devam etmiş ve çocukların mağdur olmaması için çaba sarf etmiştir. Bu yıl benim ısrarımla yurt içinde ve yurt dışında yeniden bir dizi ameliyat ve tedavi süreci yaşamıştır. Bütün bu süreçler doktor raporları ve hastane kayıtlarında bulunuyor.

Başak Demirtaş Vikipedi

Ancak dünyanın en büyük hırsızlık şebekelerinden biri günlerdir eşimin devletin kasasını soyup soğana çevirmiş olduğunu vurgulayan adice yayınlar ve saldırılar yapmaktadır. Bazı AKP milletvekilleri ve sözcüleri de maalesef ki bu tevzirata dahil olmuşlardır. Başak demirtaş çocukları konuyla ilgili olarak Ankara’dan görevlendirilmiş iki müfettiş Diyarbakır’da idari soruşturma sürdürmektedir. Soruşturma sonucunu bile beklemeden psikolojik savaş unsurlarıyla saldıran bu kararmış zihniyeti kınıyorum.

Başak demirtaş vikipedi verilerinde yaşantısı ile ilgili detaylı bilgiler mevcuttur elbette siyasetçiler, aileleri ve bütün yakınları kamuoyunun denetimine tabidir. Bu konuda verilmeyecek tek bir hesabımız yok. Ancak devleti alenen soyup üstünü el birliğiyle örtmüş olan bir hırsızlık şebekesinin bu haksız saldırısıyla karşılaşmak, başak demirtaş ne öğretmeni hazmedeceğimiz bir durum değil. Eşim hakkında yapılan yayınların tamamının çarpıtma ve karalama olduğunu kamuoyunun bilgisine sunuyorum”

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Başak Demirtaş Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşında ve Hayatı