e
sv

Başak Demirtaş Ne Öğretmeni

Başak Demirtaş hakkında önemli bilgiler verip faydalı içerikler üretmeye çalışan sitemizde bugün Başak Demirtaş Ne Öğretmeni başlıklı makalemizle sizlerleyiz. Bu yazımızda Başak Demirtaş Sahte Rapor kullandı mı? gibi sorularına cevap vermekle beraber, Başak Demirtaş ne mezunudur ve Başak Demirtaş ne öğretmenidir hakkında sizleri bilgilendireceğiz.
başak demirtaş raporu
avatar

Kundir

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Başak Demirtaş hakkında önemli bilgiler verip faydalı içerikler üretmeye çalışan sitemizde bugün Başak Demirtaş Ne Öğretmeni başlıklı makalemizle sizlerleyiz. Bu yazımızda Başak Demirtaş Sahte Rapor kullandı mı? gibi sorularına cevap vermekle beraber, Başak Demirtaş ne mezunudur ve Başak Demirtaş ne öğretmenidir hakkında sizleri bilgilendireceğiz.

Başak Demirtaş Ne Öğretmeni

Başak Demirtaş ismi, Hdp eski eş başkanı Selahattin Demirtaş’ın terör örgütü propagandası yapmak suçuyla tutuklanmasının ardından son dönemde sıkça anılan isimler arasına girmiş durumda.  Bu yüzden de Başak Demirtaş’ın kim olduğu yaşı, nereli olduğu ve Başak Demirtaş ne öğretmeni sorusu da sıkça kamuoyunun merak ettiği konulardan olmakta.

Öncelikle Başak Demirtaş,  Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü’nden mezun olmuş. Dolayısıyla da çocuk gelişim uzmanı olarak anaokulu öğretmenliği yapıyor. 1977 yılında Diyarbakır’da doğmuş olan Başak Demirtaş, şu anda 41 yaşında ve iki de kızı var. 7 ve 11 yaşlarındaki kızlarının adlarıysa Dilan ve Dilda…

Başak-Selahaddin Demirtaş çifti,  okullarının bitmesinin ardından da 2002 yılında evlenmişler. Selahattin Demirtaş’ın dilinden birliktelik hikayeleriyse şöyle; ‘Başak ile çocuk yaşlardan beri tanışıyoruz ama ben ona hukuk fakültesine girdikten sonra Ikına sıkına çıkma teklif etmeye başladım, aslında o da açılmamı bekliyormuş, sonraki yıl Dicle Eğitim Fakültesini kazanarak sınıf öğretmeni oldu ve ardından da evlendik’.

Konuyla ilgili olarak farklı iddia ve yorumlarsa gazetelerle sosyal medya manşetlerine başlık olmuştu. İddialara göre Başak Demirtaş, 2014 yılında geçirdiği bir dizi rahatsızlık nedeniyle rapor almış ve öğretmenlik yapmıyordu.

İkinci kızlarının doğumu sırasında talihsizlikler yaşandığını anlatan Demirtaş, eşinin 7 aylık hamileyken, seçime dört gün kala fenalaştığını ve doğumun başladığını, Diyarbakır hastane koşullarının erken doğan bir bebeği yaşatmaya müsait olmadığını, olay günü uçağa binerek Ankara’ya geldiklerini, Dilda’nın Hacettepe hastanesinde 7 aylık dünyaya geldiğini anlatmıştı. Bu olayların bir süre sonrasında ortaya atılan iddialarda 7 Haziran seçimleri sırasında sağlık raporu alan Başak Demirtaş’ın bir daha okula gitmediği ama yine de maaşını almayı sürdürdüğü konuşulmuştu. Başak Demirtaşın bölümü hakkında bilgiler verdiğimiz makalemize devam ederken daha önce yazmışolduğumuz Başak Demirtaş Kimdir? Nerelidir, Kaç Yaşında ve Hayatı başlıklı makalemizi okuyarak Başak Demirtaşın hayatı hakkında önemli bilgiler öğrenip Başak Demirtaş Kimdir? sorusunu kafalarınızdan silebileceksiniz.

Başak Demirtaş Kaç Gün Raporlu

Akit Gazetesinde Yayınlanan Konu ile İlgili Bir Haber Akit Gazetesinin ırkçılıkla öne çıkan haberlerinden sonra bu haberin ne kadar doğru olduğunu da çoğu kişi merak etmiştir. ‘Öğretmenlik mesleğinin haysiyetine yakışmayan davranışta bulunan Başak Demirtaş’ın bin güne yakın aldığı raporlarla görevli olduğu okula gitmeyerek, usulsüz rapor aldığı tespit edildi. Sağlık Bakanlığı okul döneminde eşiyle birlikte seçim kampanyaları,  esnaf ziyaretleri gibi etkinliklere katılan Başak Demirtaş’a “ağır hasta” raporu veren 13 doktora dava açtı. Ardından Milli Eğitim Bakanlığı’nın aylardır uzayan süreci nasıl sonlandıracağı merak konusu oldu.’

başak demirtaş raporu

başak demirtaş bölümü

Başak Demirtaş Sahte Rapor Kullandı Mı?

Akit Gazetesinde Yayınlanan ‘Uyduruk Rapor’ Haberi Son dönemlerde yayınladığı haberlerle ırkçılığını alenen gösteren Akit Gazetesinin bu haberinin ne kadar objektif ve doğru olduğunu da öğrenmek zor olsa gerek. İşte Akit Gazetesinde geçen haber hakkında bilgiler; Dürüstlükten dem vurmayı her fırsatta dile getiren HDP başkanı Demirtaş’ın öğretmen eşi, eğitim-öğretim yılı içinde 3500 m yüksekliğindeki Nemrut Dağı’na tırmanmış, dağ yürüyüşü yapmış, 3000 km den fazla yolculuk ederek İtalya /Roma şehrinde turistik bir gezi yapmıştır.

Son olarak Başak Demirtaş eşi Süleyman Demirtaş ile birlikte İstanbul /Büyükada’da bisiklet turu yapmıştır. Başak Demirtaş Sahte Rapor Kullandı Mı? Ayrıca Başak Demirtaş, bu şekilde on üç ayrı farklı doktordan mide ülseri – diz ağrısı gibi nedenlerle rapor almıştır.  Bu durumun açığa çıkmasının ardından Sağlık Bakanlığı; PKK destekçisi Dr. Vahhac Alp başta olmak üzere 12 doktora dava açarak kademe durdurma cezası vermiştir. Başak Demirtaşın sahte raporu haberleri hakkında bilgi verdiğimiz makalemizin sonuna gelirken daha önce yazmış olduğumuz Başak Demirtaş Aslen Nereli? başlıklı makalemizi okuyarak Başak Demirtaşın memleketi hakkında bilgiler elde edebilirsiniz.

okuyucu yorumlarıOKUYUCU YORUMLARI

Sıradaki içerik:

Başak Demirtaş Ne Öğretmeni